Vijesti

Otvorena 188. poslovnica kompanije Bingo

DONJI VAKUF - U petak 16. februara u 14 sati otvorena je 188. poslovna jedinica kompanije Bingo, ovoga puta u Donjem Vakufu, na adresi 770 Slavne Brdske brigade bb.

Objekat se proteže na površini od 5000 m2, od čega je 3000 m2 prodajni prostor. Ugodan ambijent trgovine i restorana, upotpunjen igraonicom, oduševio je kupce koji su se u velikom broju okupili već prije 14 sati.

Ovaj hipermarket u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrane, neprehrane, tekstila, kućnog tekstila, tehnike i bijele tehnike, te kućnih potrepština.

"Danas smo otvorili 188. poslovnicu i našem kolektivu se pridružilo 68 novih kolega. Planiramo još investirati u Srednjobosanski kanton, a naredni objekat je u Jajcu", kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga.

Načelnik općine Donji Vakuf,  Huso Sušić istakao je kako je ponosan što je Bingo sada i u Donjem Vakufu.

"Zahvaljujem vlasniku i menadžmentu kompanije što su se odlučili za izgradnju jednog ovako lijepog centra upravo u našoj općini. Ovo je od velikog značaja za nas, jer je 68 ljudi pronašlo posao", rekao je Sušić.

"Čestitke našoj referentnoj, trgovačko- ugostiteljskoj  i proizvodno brendiranoj  kompaniji Bingo.Donji Vakuf kao središte i raskršće velikih puteva dobilo je jedan reprezentativan prodajni objekat i mislim da je u referenci među desetak najboljih u BiH. Čestitam upravi, vlasniku, zaposlenicima 'Binga' i načelniku općine sa lokalnom  zajedicom koja je uspjela privući investitore kao što je 'Bingo'", Rekao je Tahir Lendo, premijer Kantona.

Kupci su imali priliku da degustiraju razne proizvode, a najmlađe su zabavljale maskote Bingosi, Super krila, Barni, Teta Violeta, Medo Boo i mnogi drugi. Kao i uvijek, Bingo je pripremio odlične popuste i poklone za sve kupce.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.