Vijesti

Severinu napustio još jedan saradnik?

Pjevačica Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

 

U pitanju je basista Henri Radanović koji je za 24 sata.hr priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše ovaj portal, u početku izjavio da nema komentar.

"Baš ste uporni. Ne želim da pričam, nemam nikakav komentar", rekao je on, ali su novinari portala bili uporni i otkrio im je šta se zaista dešava.

"Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvijek biti prijatelji", između ostalog je rekao basista.

Podsjećamo, hrvatski "Jutarnji list" je pisao da su pjevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmijenili teške riječi i optužbe.

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pjevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta.

"Blic" je tada pokušao da stupi u kontakt sa Tomicom Petrovićem, međutim on je bio nedostupan za komentar. Po gradskim kuloarima kruži priča i da će cjelokupnu Severininu karijeru voditi neko novi – njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.