Vijesti

Bred Pit srećniji bez Anđeline

Što je patio, patio je – Bred Pit je konačno srećan! Naime, kako tvrde izvori bliski slavnom holivudskom ljepotanu, on je prebolio razvod od Anđeline Džoli i uživa u momačkom životu i druženju sa prijateljima koje njegova bivša nije voljela.

 

Iako je bio slomljen kada je majka njegove djece prije godinu i po dana podnijela zahtev za razvod, za koji je priznao da je kriv jer je mnogo pio i pušio marihuanu, glumac je shvatio da je to bilo najbolje rješenje. Njegovi prijatelji kažu da je tek sada svjestan koliko je Džolijeva oblikovala njegov život i sputavala ga, pa ponovo uživa u svemu što je volio da radi prije nego što ju je upoznao.

 

"Razdvajanje je bilo brutalno i to je bio najteži period u Bredovom životu, pogotovo jer je njihovo šestoro djece ostalo da živi sa Anđelinom. Bilo je tu i mnogo svađa i prepucavanja. Ipak, on je preuzeo odgovornost za svoje ponašanje, izgladili su odnose i potom je počeo da uživa u svom životu bez nje", otkrio je izvor za američke medije i dodao da je razvod bio odličan motiv za Pita da počne više da brine o sebi.

 

Kako kaže taj izvor, on sada vodi mnogo više računa o sebi, zdraviji je i neuporedivo srećniji.

 

"Obnovio je stare kontakte, ponovo izlazi sa prijateljima i zabavlja se, a ni piće ni marihuana više mu nisu prioritet. Koliko god da je volio Anđelinu, svađe sa njom su ga iscrpljivale i često je padao u depresiju. Ne kaje se što je bio s njom, naročito zato što imaju djecu, ali zaključio je da mu je ona uzimala energiju. Bez nje je sve mnogo jednostavnije. Jedino mu smeta to što provodi manje vremena sa mališanima nego ranije, ali potrudiće se da se i to promijeni. Još nije spreman za novu ljubav, ali ne isključuje ni tu mogućnost", zaključuje izvor.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.