Vijesti

Velike zvijezde u humanitarnoj misiji

Velike zvijezde iz svih sfera industrije zabave prisustvovale su godišnjoj "amfAR" gala večeri, održanoj u srijedu uveče u Njujorku.

Publika i novinari na crvenom tepihu imali su priliku da pogledaju razne odjevne kombinacije, od retro kreacije Sijene Miler do kontroverznog kostima modnog brenda "Victoria's Secret", koji je nosila model Elza Hosk.

Najviše pažnje privukla je mlada pjevačica Hejlsi, koja je doživjela malu nezgodu na crvenom tepihu.

Ova diva je poznata po neustrašivosti kada su u pitanju modni odabiri, ali ipak je rizikovala više nego što je trebalo sa svojom dugom crnom haljinom, koja je dosta otkrivala. Naime, jedan od članova njene pratnje slučajno joj je stao na haljinu i otkrio više nego što je mlada pjevačica planirala.

Poznati plus size model Ešli Gram se pojavila u dugoj ljubičastoj haljini, trudeći se da sve oči budu uprete u nju. Gramova je još jednom demonstrirala da u svijetu mode ima mjesta i za plus size djevojke.

Takođe, veliku pažnju je privukla i slavna manekenka Hajdi Klum svojom crnom haljinom, koja je dobila pozitivne kritike modnih stručnjaka.

Manifestaciju "amfAR" je vodila glumica Taraji Henson, a sam događaj posvećen je prevenciji i istraživanju HIV/AIDS.

Takođe, u svijetu mode ovaj događaj je poznat i po tome što je nezvanični uvod za njujoršku sedmicu mode. Dosad je prikupljeno više od 19 miliona dolara.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.