Vijesti

Horoskopski znakovi koji će u 2019. pronaći ljubav svog života

Zamislićemo mi želju u ponoć, to nije problem - ali šta nam zvijezde i horoskop najavljuju kada je u pitanju ljubav u 2019. godini?

 

Astrolozi gledaju u zvijezde i traže odgovor na ovo pitanje. Na našu sreću, imaju ga. Neki od nas će uživati u vrelim seksi avanturama, dok će drugi pronaći muškarca ili ženu o kojoj su cijelog života sanjali. Ovi znaci će u 2019. godini pronaći ljubav svog života, pa pogledajte da li ste i vi među ovim srećnicima.

Ovan

Za njih se kaže da su radoznali i energični. Upravo zbog toga, biće spremni da se otvore i prepuste uživanju u romantici. Uvijek su spremni za uzbuđenje i nova iskustva, a ove godine im dobra veza sa Jupiterom donosi mnogo više samopouzdanja nego inače. Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, počnite malo više da izlazite i upoznajete ljude.

Blizanci

Ove godine će Blizanci imati malo više samopouzdanja kada je seks u pitanju. Mogu da očekuju mnogo prilika za romansu u 2019. godini jer ih Jupiter podržava u širenju horizonta. Mart i Novembar mogu da budu odlični za potragu jer Venera tada najsjajnije sija iznad ovog znaka.

Lav

Lavovi će 2019. godine biti preplavljeni romantičnim prilikama. Zvijezde predviđaju da ćete u ovoj godini privlačiti mnogo pažnje, ali morate da pazite na vaše samopouzdanje. Savjetujemo vam da usporite kada je zabavljanje u pitanju i ne žurite u romantične veze. Ovo će vam pomoći da ostanete na zemlji i da se bespotrebno osipate.

Strijelac

Astrolozi veruju da će oni koji su rođeni pod ovim znakom u 2019. godini imati pravu eksploziju seksualnog života. Izgleda da će oni u Novoj godini biti mnogo aktivniji nego u staroj. Iako će biti veoma aktivni na polju zabavljanja, ove godine neće pronaći onog pravog ili pravu.

Vodolija

Očekujte dobre vibracije od Marsa i Venere, planeta ljubavi i seksa. Jupiter može takođe da utiče na vas pa se pozabavite organizacijom dejtova. Vaša prijateljska priroda sa Jupiterom na vašoj strani može da vam uzburka ljubavni život. Imaćete više volje nego obično za nove veze.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.