Vijesti

Britanka se udaje za duha i planira bebu

Kada ostanemo bez voljene osobe, na dan vjenčanja svi potajno priželjkujemo da je ta osoba kraj nas, pa makar radi lakšeg i ljepšeg osjećaja zamislimo da je duh naše voljene osobe sa nama.

 

 

 

No, tridesetogodišnja Britanka Ametist Realm je svoju srodnu dušu pronašla u duhu, te će se za njega udati idućeg ljeta.

 

Naime, Ametist tvrdi da je do sada imala seksualne odnose sa dvadesetak duhova, a sada se odlučila i zaručiti za jednog iz Australije sa kojim planira veliku svadbu, ali i bebu.

 

Prema njenim riječima, još u mlađim danima Ametist je imala seksualne odnose s najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu.

 

"Nisam imala osjećaj pristustva duhova već duži period i kako sam bila na poslovnom putu, veza mi je bila posljednja na umu. No, jednog dana dok sam šetala parkom i razgledala prirodu osjetila sam nevjerovatnu energiju. Novi ljubavnik je stigao", ispričala je Ametist.

 

Ona je dodala da kada je došlo vrijeme da se vrati kući s poslovnog puta osjećala se slomljenom jer će morati da ostavi svoju ljubav za sobom.

 

"Iz iskustva znam da duhovi ostaju na jednom mjestu, no meni se desilo nešto nevjerovatno. Kada sam sjela u avion i vezala se, osjetila sam prisutnost svog ljubavnika, nisam mogla da vjerujem", prisjetila se Ametist.

 

Ametist tvrdi da su porodica i prijatelji prihvatili njenog zaručnika, za kojeg ističe da se zaručila nakon devet mjeseci veze.

 

"Nije kleknuo ispred mene, jer nema koljena, ali prvi put sam čula kako govori", ispričala je. Trenutno biraju prstenje za vjenčanje, a njemu će dati priliku da ih odabere. Planiraju i veliku svadbu, a poslije toga i bebu.

 

Iako priznaje da sve ovo zvuči suludo, Ametist je uvjerena da su fantomske trudnoće (koje su često posljedica prevelike želje za djetetom) zapravo "bebe duhova" i da žena ne može da iznese trudnoću do kraja zato što ljudski um "ne može da je preradi".

 

"Energija duhova jača je nego kod živih muškaraca. To nije kao bilo koji drugi odnos. Oni su mnogo senzualniji. Naravno, glavna razlika je u tome što ja njega ne vidim", tvrdi Britanka.

 

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.