Vijesti

Kako da zadržite muškarca kraj sebe? I to uspješno

Kako da zadržite muškarca kraj sebe? I to uspješno

Muškarca nije toliko teško zavesti, ali kada govorimo o zadržavanju zavedenog muškarca, tu stvari postaju malo komplikovanije. Muškarci često od žena bježe glavom bez obzira, a ako vam se to ikada dogodilo, vjerovatno ste napravile neku od ovih stvari.

 

Probale ste da ga promijenite

 

Možete da promijeniti njegove patike ili frizuru, ali ne možete da promijenite način na koji gleda na svijet. Ako ne želi djecu, nećete moći da ga nagovorite na to, ako nije ambiciozan, neće to postati ma koliko mu prigovarale. Ako pokušate da ga mijenjate do neprepoznatljivosti, jednostavno će otići nekome ko ga prihvata onakvog kakav je.

 

Bile ste previše lake

 

Jednostavan ulov nije loš, u teoriji. Ako je uspio da vas nagovori na seks već na prvom sastanku, to mu se vjerovatno i svidjelo, ali s vremenom će mu se svidjeti sve manje. Muškarci su lovci, a kada je lovina jednostavno poslužena i oko nje ne moraju da se trude, potražiće neku koja bježi od njih.

 

Previše poruka i poziva

 

Ovo muškarci ne podnose! Nije stvar u tome da im smetaju poruke, stvar je u tome da znaju da će, ako ne odgovore na njih, morati da objašnjavaju zašto nisu odgovorili. S vremenom im svaki poziv, čak i kada je važan, postaje nešto što ih guši, a tada obično i bježe iz takve veze.

 

Prebrz tempo

 

Nakon mjesec dana veze, on je još u fazi kada sve smatra ležernim, a puno je žena u isto vrijeme u fazi kada misle da je pravi trenutak za upoznavanje roditelja. On ne želi da ih upozna ni sad, ni za mjesec dana, a ako ga prisiliš na to, podsvjesno će početi da traži vezu koja nije toliko naporna.