Vijesti

DNEVNI HOROSKOP (18.05.2021. godine)

DNEVNI HOROSKOP (18.05.2021. godine)

OVAN

 

POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i smatrate da ste konačno na pravom putu kada je u pitanju poslovno polje. Ne biste trebali da imate neke veće brige i probleme.

LJUBAV: Niste preterano diplomatični, kažete ono što mislite i očekujete da vas voljena osoba prihvati takvog kakav ste. Možete da očekujete da ćete imati dobar odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt. Generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

 

BIK

 

POSAO: Očekuje vas sklapanje ugovora koji vam može doneti značajne pomake na poslovnom planu. Ako se budete potrudili da ispunite svoj dio dogovora, imaćete dobar profit.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak sa trenutnim partnerom, današnji dan je povoljan za veridbu i objavljivanje odluke. Pred vama su jako lijepa dešavanja na emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži je naglašena pa se potrudite da je njegujete.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svjetlu pred svojim kolegama i saradnicima. Ako budete ostavili dobar utisak, od toga ćete imati koristi.

LJUBAV: Vi ste navikli na česte promjene i ne volite statičnost ni kada ste sami ni kada ste sa partnerom. Od njega očekujete da pronađe nove načine da vas zabavi.

ZDRAVLJE: Trenutno ste malo osjetljiviji pa povedite računa o zdravlju. Preporuka je da odete na redovnu ljekarsku kontrolu.

 

RAK

 

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena i tokom današnjeg dana niste ni malo opterećeni poslom. Ne biste trebali da imate nikakve brige i probleme.

LJUBAV: Razgovor sa osobom koja vam se dopada može dovesti do zbližavanja i novih, intimnijih dešavanja između vas. Uživaćete u početku nove veze koja je pred vama.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju. Ne očekuje vas ni jedan razlog da budete zabrinuti.

 

LAV

 

POSAO: Očekuje vas poboljšanje ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je izrazito povoljna faza za zaradu. Možete da se nadate jako dobroj situaciji.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas manje zahlađenje odnosa između vas i voljene osobe. Ipak, sve možete da riješite ako se budete potrudili da budete nježniji prema njoj.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osjetljiv, pa malo više obratite pažnju na ishranu.

 

DJEVICA

 

POSAO: Lako ćete uspjeti da ubijedite saradnike da prihvate vaše ideje i rješenja kao najbolja i najpraktičnija. Veoma ste vješti i imate jake sposobnosti pregovaranja.

LJUBAV: Znate šta želite na emotivnom planu i ne odustajete od svojih ciljeva. Možete da očekujete da će vam se ispuniti želje koje ste imali i da ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte cigarete. Važno je da čuvate svoja pluća i disajne puteve.

 

VAGA

 

POSAO: Materijalna situacija će se značajno poboljšati u narednom periodu, nemojte da brinete previše. Možda vam se sada čini da ste u zastoju ali će se sve jako brzo preokrenuti.

LJUBAV: Nećete imati veće promjene na polju ljubavi iako ste ih možda priželjkivali. Potrebno je još neko vrijeme da se pojavi prava osoba. Do tada se posvetite sebi i svojim potrebama.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje ili početak neke dijete ako ste tako nešto planirali.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Očekuju vas nova dešavanja i promjene na poslovnom planu. Biće vam potrebno neko vrijeme da se prilagodite situaciji koja vam se pojavila ali nećete imati veće probleme.

LJUBAV: Imate utisak da sa voljenom osobom imate više problema nego što zaista jeste slučaj. Važno je da porazgovarate. Budite otvoreni i iznesite joj svoje mišljenje.

ZDRAVLJE: Umorni ste. Pronađite malo više vremena za odmor i regeneraciju.

 

STRIJELAC

 

POSAO: Moguće je da vam nije lako da pokažete pun potencijal u trenutnom poslovnom okruženju. Planirate promjenu i ona će vam doći brže nego što očekujete.

LJUBAV: Zatvorili ste se u sebe i niste spremni da pustite novu osobu u svoje srce. Potrebno vam je neko vrijeme da se emotivno regenerišete. U tome nema ničeg pogrešnog.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i danas će vam prijati dodatna fizička aktivnost.

 

JARAC

 

POSAO: Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa osobom sa kojom ste ranije imali odličnu poslovnu saradnju. Moguće je da ćete ponovo pokrenuti zajednički projekat.

LJUBAV: Udvara vam se osoba koju ste upoznali nedavno. Moguće je da ćete joj pružiti priliku da se bolje upoznajete. Ako tako uradite, slijedi vam i veza u narednoj fazi.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete se maksimalno opustiti.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Nemojte donositi važne odluke kada ste pod pritiskom ili kada se loše osjećate. Sačekajte malo da se prašina slegne. Sve će biti sasvim uredu.

LJUBAV: Prija vam samoća. Imate utisak da bi vas nova veza sada samo emotivno iscrpela. Želite da se posvetite svojim potrebama i da poradite na nekim ličnim dilemama.

ZDRAVLJE: Prija vam da budete što aktivniji. Osjećaćete se još bolje ako budete bili okruženi prijateljima i dragim osobama.

 

RIBE

 

POSAO: Važno je da se na pravi način postavite u komunikaciji sa svojim poslovnim saradnicima. Ako budete uradili ono što je neophodno, ostvarićete uspjeh.

LJUBAV: Očekuje vas nov početak na polju ljubavi. Slijedi vam poznanstvo sa osobom koja će vam mnogo značiti u budućnosti i sa kojom biste mogli da imate lijepe trenutke.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića nakon fizičke aktivnosti ali nemate zdravstvene probleme.