Vijesti

„Noćni vukovi“ zovu Dodika na Krim

„Noćni vukovi“ zovu Dodika na Krim

Lider najvećeg ruskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“ Aleksandar Zaldostanov, poznatiji kao Hirurg, pozvao je predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika na bajk-šou, koji će se u avgustu održati u Sevastopolju.

 

Hirurg se, u otvorenom pismu upućenom Dodiku, zahvalio i na priznanju — Ordenu časti sa zlatnim zracima, koje mu je predjsednik Srpske dodijelio povodom Dana Republike Srpske.

 

„Poštovani predsjedniče, dozvolite da vam zahvalim za čast koju ste mi ukazali dodijelivši mi priznanje — Orden časti sa zlatnim zracima. Mada, ako se prati vaš životni put i rad na mjestu predsjednika, to najviše priznanje trebalo bi da bude dodijeljeno upravo vama“, naveo je Zaldostanov.

 

Lider „Noćnih vukova“ je Dodika nazvao „sinom istinske duboke Srbije“, čiji je cilj uspostavljanje jedinstva naroda.

 

„Kada je u korist plana autora novog svjetskog poretka bila rasparčana i razorena Jugoslavija, kada se nakon bombardovanja Beograda, otimanja Kosova, poslije osude heroja i ciničnog hapšenja vođa, srpski narod našao podijeljen, a na čelo zemlje došli lideri koji ništa nisu radili i koji su prihvatali poruke Zapada o besmislenosti suprotstavljanja, pojavili ste se Vi, sin istinske duboke Srbije, i Vaš cilj — uspostavljanje jedinstva naroda, poslije koga će, napokon, nastupiti dugoočekivani preporod“, naglasio je Zaldostanov.

 

On je predsjednika Srpske nazvao „veoma opasnim protivnikom za neprijatelje“, naglašavajući da je istina na njegovoj strani.

 

„A oni koju su spremni da služe istini — sposobni su da obore ogromnu laž, čak i ako ih je sasvim malo“, dodao je Hirurg.

 

„Vama“, naglasio je Zaldostanov, „neće oprostiti ni vaša ubjeđenja, ni čvrstinu, beskonačno će pojačavati sankcije i proglašavati vas čas nacionalistom, čas ekstremistom, isto kao što ni nama neće oprostiti, ni svim liderima pobunjenih republika, koji su bacili izazov svjetskom zlu“.

 

„Sada, primajući nagradu od četiri lidera naroda — predsjednika Republike Srpske, Južne Osetije, Pridnjestrovlja i šefa Čečenske Republike — koji su mi dodijelili visoka priznanja za ’jačanje međunacionalnih odnosa‘, ja shvatam da u pozadini te velike svjetske ideološke borbe veoma značajnu ulogu ima objedinjavanje napora svih drskih i čvrstih ljudi koji ne žele da se uklope u model svijeta koji je stvorio globalni satanizam. I neka svi napori u toj predodređenoj borbi postanu zalog naše neizbježne pobjede“, poručio je Zaldostanov.

 

U završnim riječima, on je predsjednika Srpske pozvao da pojseti bajk-šou, koji se tradicionalno, svakog ljeta, organizuje na Krimskom poluostrvu.

 

„Pozivam vas da posjetite kulminaciju našeg međunarodnog bajk-šoua u Sevastopolju 17. avgusta, koju je ove godine nazvan ’Ruska mašta‘, i biću veoma srećan da visoku nagradu dobijem lično iz vaših ruku“, zaključio je Zaldostanov.