Vijesti

Detalji požara u Doboju: Ponovo joj zapaljen skupocjeni automobil

Detalji požara u Doboju: Ponovo joj zapaljen skupocjeni automobil

DOBOJ – Skupocjeni automobil Range Rover, koji koristi Adrijana Petrović iz Doboja, gorio je na parkingu u tom gradu, a njoj je i lani zapljen BMW X6, saznaju „Nezavisne“.

 

 

Kako su nam potvrdili izvori bliski istrazi, sumnja se da je i ovaj automobil zapaljen. Dok su postupali po prijavi požara, policajce je napao njen partner Aleksandar Vasiljević, odranije poznat policiji,  prijeteći da će zapaliti policijski automobil. Uhapšen je kada je pokušao udariti policajca.

 

Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj.

 

Kako je saopšteno iz PU Doboj, policiji je u nedjelju oko 23.20 prijavljeno da na parking prostoru u Ulici cara Dušana u Doboju gori putnički automobil. 

 

„Odmah po prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, koji su utvrdili da je izbio požar na putničkom automobilu koji koristi A.P. iz Doboja“, navode iz policije.

 

 

Prilikom požara, kako navode, došlo je do oštećenja automobila na prednjem lijevom i prednjem desnom blatobranu kao i na motoru.

 

„Izvršen je uviđaj, a prema izjavi vlasnika pričinjena mu je materijalna šteta u iznosu od oko 30.000 KM. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, navode iz policije.

 

Kako se dodaje, prilikom postupanja po navedenoj prijavi, na lice mjesta je došao A.V. iz Doboja, koji je upućivao prijeteće riječi policijskim službenicima te pokušao fizički da nasrne na njih te je uhapšen.

 

Vasiljević je uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koje će odlučiti o daljim mjerama.

 

Partneri Petrovićeva i Vasiljević su u novembru prošle godine hapšeni u akciji „Smola“, kada je pronađeno 910 grama hašiša.

 

Vasiljević je, podsjećamo, bio i osuđivan na sedam mjeseci zatvora jer je s bivšom djevojkom Saškom Kovačević, poznatijom kao Fatalna Saška, ucjenjivao fratra, a kaznu je skoro cijelu proveo u pritvoru. Njih dvoje su tada s Milom Joksimovićem od fratra iz Dervente pokušali da izvuku 250.000 KM, prijeteći mu da će u suprotnom objaviti snimke njegovog seksualnog odnosa s izvjesnom Danirom. 

 

Fatalna Saška je priznala krivicu i s Tužilaštvom se nagodila na godinu zatvora. 

 

Izvor: nezavisne.com