Vijesti

MLADI FUDBALERI OTPUTOVALI U TREBINJE I HERCEG NOVI

MLADI FUDBALERI OTPUTOVALI U TREBINJE I HERCEG NOVI

Mladi sportisti Škole fudbala ''Proleter'' iz Teslića jutros su otputovali u Trebinje na mini pripreme, a drugi polaznici generacija 2011. godište na Mimoza Kup koji se održava u Herceg Novom.
U upravi teslićke Škole fudbala Proleter ističu da je odlazak na pripreme kao programski zadatak zacrtan još prošle godine, te da je ukupno 75 dječaka otputovalo na pripreme u Trebinje i Heceg Novi.
“Još jedna aktivnost škole fudbala Proleter. Mogu slobodno reći da je Opštinska uprava uvijek podržavala ovakve aktivnosti našeg kluba, naročito načelnik Miličević koji je i ovaj put sponzorisao prevoz za sve naše selekcije. Ovo prvi put nakon nekoliko godina da mlađe selekcije Fudbalskog kluba Proleter idu na pripreme i nadam se da će ovo postati redovna programska aktivnost, mislim da i ostale sportske organizacije treba da se ugledaju na nas. Ovo je jedna nagrada za naše dječake i roditelje koji su cijelu prošlu godinu uložili veliki trud da naša škola fudbala funkcioniše na pravi način” – rekao je Dalibor Kovačević, član uprave Škole fudbala Proleter.
Vanja Pajkanović, šef Odsjeka za odnose s javnošću i građanska pitanja poželila je puno uspjeha mladim fudbalerima naglasivši da je Škola fudbala ''Proleter'' u organizacionom smislu primjer dobre prakse.
“Još jedan lijep sportski događaj mladih sportista škole fudbala Proleter, oni danas putuju na mini pripreme u Trebinje gdje će odigrati utakmice u Bileći, Trebinju i Tivtu. Druga generacija koja je 2011. godište učestvuje na Mimoza Kupu u Herceg Novom. Škola fudbala Proleter pokazuje kako je ponekad jako važno da osim truda lokalne zajednice preovlada entuzijazam trenera, uprave a i roditelja ovih mladih fudbalera. Generalni pokrovitelj odlaska na ova takmičenja je Načelnik opštine koji u kontinuitetu podržava sportske organizacije i sportiste naše opštine” – rekla je Pajkanovićeva.
 
 
 
Izvor: FP