Vijesti

Otkriven termin kada će Đoković izaći pred sudiju

Otkriven termin kada će Đoković izaći pred sudiju

Srpski teniser, Novak Đoković koji se nalazi "zatočen" u Hotelu "Park" u Melburnu saznao je tačan termin kada će biti odlučivano o njegovoj sudbini pred viktorijanskim sudom pravde.

 

Ova ustanova objavila je spisak suđenja za ponedeljak, 10. januar 2022. godine, a najbolji teniser svijeta će pred sudiju izaći u 10.00 časova po lokalnom vremenu.

To znači da će se o Đokoviću pričati tačno u ponoć u noći između nedjelje i ponedeljka po srednjeevropskom. Tada će navijači u Srbiji, ali i cijeli svijet saznati da li će Novaku biti dopušten ulazak u Australiju.

Podsjetimo, Novak će se do tog trenutka nalaziti u hotelu u kojem je sada, gdje su smješteni i mnogobrojni migranti kojima je odbijen ulazak u Australiju. Uslovi su katastrofalni, ali su dijelom poboljšani nakon što je dobio bezglutensku hranu, sim karticu i laptop, kao i sprave za vježbanje.

Advokati su već predstavili dokumenta koja bi mogla da mu pomognu da bude oslobođen, uključujući i onaj da je dobio pozitivan PCR test na kovid 16. decembra prošle godine u Beogradu.

(Telegraf.rs)