Vijesti

Teodosić o očinstvu: Najljepši osjećaj u mom životu

Proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin postali su roditelji prije tri nedjelje, kada je na svijet stigla ćerka Petra.

 

 

 

I dok Miloš važi za sportistu koji rijetko daje intervjue, a privatna pitanja uvijek vješto izbjegava, ovog puta je riješio da napravi presedan. On je ispričao kako izgleda njegov život nakon rođenja djeteta i da li je kćerka uspjela da promijeni nešto u njihovim životima.

 

"Verujem da za svakog čoveka činjenica da je postao otac ima veliko značenje. Takav je slučaj i sa mnom. Iskreno, još se privikavam na tu ulogu. Rođenje ćerke sigurno je bio najlepši osećaj u mom životu. Oni ljudi koji su to doživeli znaju o čemu govorim. Ostaje mi još mesec-dva da se adaptiram. Nisam razmišljao da li će me očinstvo promeniti, ali vrlo moguće da hoće",  izjavio je Teodosić.

 

Zbog obaveze oko reprezentacije Srbije, Teodosić nema priliku da prve dane provodi sa suprugom i kćerkom, na pitanje da li mu je neobično što nije sa njima kaže:

 

"Nadam se da im neće dosaditi kada se budu budile pored mene i da ću se brzo navići na to da ne moram rano da ustejam."

 

U toku razgovora dotakli su se prošlosti košakraša, te se nametnulo pitanje, koliko se Miloš Teodosić promijenio za posljednjih deste godina.

 

"Dosta toga se promenilo. Sazreo sam, kako na košarkaškom, tako i na privatnom polju. Iza mene je mnogo lepih godina i po Americi, novo i poučno uskustvo. Donekle sam zadovoljan kako se to sve odvijalo", kazao je srpski košarkaš.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.