Vijesti

Za ove zvijezde kažu da nisu dobre u krevetu

Slavne osobe svim silama pokušavaju svoj ljubavni život da zadrže za sebe, ali to im retko kad uspijeva. Ove zvijezde našle su se na “udaru” bivših ljubavnika koji su ih u javnosti raskrinkali kao loše ljubavnike.

 

Hju Hefner

Medijski mogul je poznat po svojim Plejboj žurkama koje se održavaju u njegovoj vili, na kojima upoznaje i zanosne zečice, poput Kristal Haris koja mu je sada i supruga. Ipak, u početku Kristal nije bila zadovoljna Hefnerovim seksualnim umijećem. U intervjuu sa Hauardom Sternom, Kristal je priznala da im je 'seks trajao dvije sekunde' te da su jako ijretko bilo intimni. Takođe je otkrila da je Hju nesiguran u svoje tijelo te da nikada ne skida odjeću. "Nikada ga nisam vidjela golog", rekla je ona.

Paris Hilton

Nik Karter, bivši član benda Backstreet Boys, kratko vrijeme je bio u vezi s Paris Hilton, a jednom prilikom je otkrio da je bio vrlo razočaran. "Bila je pijana i koliko sam ja video nije voljela seks. Oslanjala se na droge i alkohol kako bi sebi podigla samopouzdanje i često je bila toliko 'ubijena' da nije mogla ništa ni da radi". Osim Nika, mnogi su komentarisali njen privatni snimak na kom izgleda “nezainteresovano i jadno”.

Anđelina Džoli

Svojevremeno su je nazivali najljepšom ženom na svijetu, ali Bili Bob Torton njen bivši partner, je izjavio: "Katkad s modelima i glumicama, najseksi osobama na svijetu, može biti kao da .... kauč". Takođe, glumac je jednom rekao da je Anđelina vrlo dosadna, što je teško za vjerovati, s obzirom na njenu poznatu ljubav prema noževima, lancima i bičevima.

Čarli Šin

Iako je poznat kao ženskaroš, Čarli Šin je loš i sebičan ljubavnik. Barem tako tvrdi njegova bivša žena, Deniz Ričards. Ona tvrdi da je Čarli uvijek bio fokusiran na to da zadovolji svoje potrebe, dok bi njene zanemarivao te da bi, tokom seksa, gledao porniće. Čarli je imao 'avanture' i s porno-zvijezdama, od kojih neke tvrde da je odličan ljubavnik.

Rasel Brend

Sam Rasel Brend se, u “divljim danima”, hvalio brojnim aferama sa slavnim ženama i ludim seksualnim avanturama. No, jedna od njegovih partnerki, Džordžina Bejli je izjavila da je Brand bio pravo razočarenje u krevetu. Naime, za vrijeme seksa se drao 'Qué?', po čemu je poznat Džordžinin deda, glumac Endru Sač koji je glumio u seriji Fawlty Towers. To je ispričala da bi mu se osvetila za to što je on na radiju u sred programa, zvao njenog dedu i rekao mu da je imao seks s njegovom unukom.

Tajger Vuds

Golfer, poznat po tome što je svoju suprugu prevario mali milion puta sa različitim ženama, je takođe bio razočaranje u krevetu, otkriva dvadesetčetvorogodišnja konobarica Džejmi Grubs, s kojom se viđao dvije godine.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.