Vijesti

Otac Megan Markl izmislio operaciju

Iako sestra Megan Markl već tvrdi po medijima da će upravo vojvotkinja biti "odgovorna" za smrt njihovog oca, koji je u teškom zdravstvenom stanju, i mada ne prestaju spekulacije na ovu temu, "Daily Mirror" sada piše da je cijela afera u vezi sa operacijom, slikama i nedolaskom na vjenčanje, zapravo izmišljena.

 

Vojvotkinjin otac je posljednjih dana pred vjenčanje odlučio da zaradi na ćerki, pa je prodao paparacima namještene fotografije.

 

 To je izazvalo nevjerovatan bijes kraljevske porodice, a istovremeno on je navodno imao zakazanu operaciju srca, pa se nije ni pojavio na vjenčanju.

 

Da li su se zaista poklopili tajminzi, ili je ćerka mogla da promijeni datum vjenčanja da bi je otac ispratio do oltara, to zvanično nije objašnjeno, ali britanski tabloid sada piše da je njegova operacija - izmišljena.

 

"Daily Mirror" piše da je Tomas Markl izmislio operaciju srca da ne bi morao da ide na kraljevsko vjenčanje. Naime, on je želio to, ali mu je bilo previše neprijatno da se pojavi pred svjetskom javnošću poslije prodaje slika.

 

S druge strane, on je rekao nedavno i da se sa ćerkom nije čuo dva mjeseca, da je ona čak i broj promijenila, a da vjeruje da je duboko nesrećna zbog života koji je sada primorana da vodi na kraljevskom dvoru.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.