Vijesti

Džoni Dep se nagodio poslije tužbe

Glumac Džoni Dep (55) postigao je sporazum sa firmom koja je 17 godina vodila njegove poslove i od koje je tražio 25 miliona dolara odštete zbog krađe i prevare.

 

Sporazum je postignut mjesec dana prije suđenja, a tužbu zbog lošeg upravljanja finansijama protiv "Menadžment grupe" podnio je u januaru 2017.

 

Holivudski glumac je postigao sa zadovoljstvom sporazum, rekli su njegovi advokati i dodali da je on želio da zaštiti svoju reputaciju, kao i da je zahvalio svima koji su ga podržavali u ovoj situaciji.

 

Kompanija pod vođstvom Džoela i Roberta Mandela imala je zakazano suđenje za 15. avgust sa slavnim glumcem. Mjesec dana poslije njegove tužbe, kompanija je podnijela protivtužbu i tražila 550.000 dolara za neplaćene naknade.

 

Tvrde da je glumac sam bio odgovoran za svoje finansijske probleme. Optužili su ga za trošenje nekoliko miliona dolara na luksuznu kuću, vino, umjetnine i top koji je iskoristio da rasprši pepeo pisca Hantera S. Tompsona koji je preminuo u 68. godini života.

 

Dep se 2010. godine našao na Forbsovoj listi kada je proglašen za najplaćenijeg glumca sa zarađenih 75 miliona dolara, većinom zbog uloge kapetana Džeka u "Piratima s Kariba".

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.