Vijesti

Prija i Filip se posvađali tri dana nakon svadbe

Prija i Filip se posvađali tri dana nakon svadbe

Naime, pjevačica je svoje ljetne nastupe zakazala nekoliko mjeseci prije vjenčanja, ali problem je nastao jer njen suprug očekuje od nje da pjeva kao Aleksandra Živojinović a ne Prijović.

“Sve je počelo kada se približio njen nastup na jednom prestoničkom splavu. Iako neko vrijeme zbog svadbe i velikog broja obaveza nisu pričali na tu temu, Filip je izrazio želju da se na prvom nastupu poslije venčanja Aleksandra pojavi kao Živojinović. Aleksandra je u prvi mah mislila da se našalio i sve joj je to bilo simpatično, ali kako je Filip danima više puta spominjao da želi da ona nastupa kao njegova supruga i pod njegovim prezimenom, pjevačica je shvatila da je stvar ozbiljnija nego što je mislila”, piše Alo.rs.

Izvor blizak paru kaže da se Aleksandra plaši da će promjena prezimena odbiti publiku u inostranstvu.

“Ruku na srce, nikome ko ima uspješnu karijeru takva odluka ne bi teško pala. Sa Filipom sam razgovarao o tome i stopostotno sam stao na Aleksandrinu stranu. To je velika stvar i možda on nema svest o tome koliko to može da utiče na karijeru njegove žene, ali zaista može. Aleksandra obožava njihovo prezime – da nije tako ostavila bi svoje na dan vjenčanja, ali saradnici su je savjetovali da dobro razmisli da li će pristati da u najavama za velike koncerte i nastupe bude Živojinović. Zato se malo i uplašila”, kaže izvor i dodaje da je Filip sa nelikolo vlasnika klubova već dogovorio da na bilbordima i flajerima Prijović promijene u Živojinović.

“Iako je Aleksandra otvoreno rekla da joj treba vremena da razmisli, Filip je uzeo stvar u svoje ruke i već pripremio teren. Sa nekoliko vlasnika i menadžera već je napravio flajere na kojima umjesto njenog djevojačkog piše Živojinović. I sam je priznao da je čudno, ali se tješi time da će se ljudi vremenom navići. On nema zlu namjeru i Aleksandru voli više od svega, ali želi da ona ponosno nosi svoje novo prezime i smatra da porodica treba da bude ispred karijere”, zaključuje izvor za kraj.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.