Vijesti

Soraja se vratila u Crnu Goru

Srpska starleta Soraja Vučelić (31) odlučila je prekinuti šutnju i konačno se oglasiti.

 

“Estrada je na lošem glasu i u medijima je predstavljen kao Sodoma i Gomora. Mene taj svijet ne zanima niti je to mjesto gdje bih mogla pronaći prijatelje. Ja s takvim ljudima nemam tema i skroz se razlikujem od njih. Volim ljude koji se bave ozbiljnijim poslovima”, rekla je Soraja, koja se vratila u Crnu Goru nakon putovanja po SAD-u i Španiji.

 

Iako su neki sumnjali na to da se starleti dogodilo nešto loše, Soraja je “začepila usta” svima i pokazala kako svakodnevno uživa i putuje.

 

Osim toga, čini se da je pronašla novu ljubav. Naime, srpski mediji pišu da je Soraja u vezi s modnim dizajnerom Fiippom Pleinom (40).

 

Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja iz Amerike, a nedavno su zajedno viđeni kako ulaze u prestižni japanski restoran u Milanu, iz kojeg nisu izlazili nekoliko sati, a večerali su uz muziku i vino.

 

Bogatstvo Fiippa Pleina se procjenjuje na 180 miliona dolara. Plein se rodio u Minhenu, u Njemačkoj. Studirao je pravo, ali se nije pronašao u struci. Još na fakultetu je počeo dizajnirati namještaj. Nakon toga je osnovao svoj modni brend - Philipp Plein, i prebacio se na modu.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.