Vijesti

Jelena Tomašević posvetila pjesmu Ivanu Bosiljčiću

Pop pjevačica Jelena Tomašević posvetila je pjesmu "Dobro jutro, ljubavi" svom voljenom suprugu, a sada otkriva njihove male jutarnje rituale.

 

Kada se povede priča o glumcu Ivanu Bosiljčiću, Jelena ne skida osmijeh sa lica.

 

"Istina je da sam je posvetila Ivanu. Tekst je pun ljubavi i pozitivnog raspoloženja i podseća me na Ivana i našu ljubav. Kada sam mu pustila pesmu, koju sam dobila u baladnoj varijanti, on se oduševio", kaže Jelena za 'Blic'.

 

Jelena otkriva i ko je ranoranilac u njihovom domu.

 

"Dešava se kada Nina ide u vrtić da nas dve ustanemo prve. Spremamo doručak, budimo Ivana i doručkujemo zajedno. Dragi su nam momenti u kojima ga Nina i ja iznenadimo doručkom u krevetu. Naročito Nina to voli. Ipak, kada on snima seriju 'Urgentni centar', ustaje još u šest ujutru", kaže Jelena.

 

Romantične sitnice su sastavni dio njihove svakodnevnice.

 

"To su bračne pikanterije, mislim da u svakom braku to postoji, mala iznenađenja. Tako i mi imamo te situacije, sasvim obične i normalne stvari. Kada smo već kod romantičnog, pre neki dan sam pitala Ninu šta će da joj spremim za večeru, a ona je rekla: 'Hoću nešto romantično'. (smeh) A zapravo je to bio čokoladni kornfleks", iskrena je Jelena.

 

Kćerkica Nina je napunila šest godina i Jelena priznaje da je i te kako muzikalna. Ipak, stid od nastupa u javnosti – postoji.

 

"Ona veoma lepo peva, ali je u fazi stidljivosti kada ne želi javno da peva. Ipak, ne mora da znači da se to neće promeniti u budućnosti. Zanima je crtanje, pričala je kao mala da želi da bude naučnik, videćemo", kaže Jelena.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.