Vijesti

Princeza Dajana i dalje glavna tema kraljevske porodice

Posljednjih nekoliko dana sve oči svijeta uprte su u britanski dvor i fotografije sa vjenčanja princa Harija i Megan Markl. Kada se priča i piše o kraljevskoj porodici, nemoguće je da se ne spomene princeza Dajana i njen brak s princom Čarlsom.

 

Fanovi kraljevske porodice Hariju i Megan žele duži brak nego što su imali njegovi roditelji, a život Dajane i Čarlsa i dalje je vruća tema o kojoj mnogi žele da znaju što više.

 

U dokumentarcu "Diana - Story Of A Princess" navodi se da su za vrijeme braka princa Čarlsa i princeze Dajane njegovi prijatelji pričali da princeza ima psihičke probleme zbog trauma koje vuče iz detinjstva. Naime, kada je imala sedam godina, njeni roditelji su se razveli, a starateljstvo je dobio njen otac.

 

Peni Džunior, koja je napisala biografiju pokojne princeze, takođe je u spomenutom dokumentarcu izniela tvrdnju da je Dajana u vezu s princom ušla s mentalnim problemima koji su kasnije kulminirali depresijom i bulimijom.

 

Razvod njenih roditelja navodno je bio jednako dramatičan kao i njen razvod, a njeni roditelji nakon razvoda skoro da nisu ni razgovarali. Njen otac ponovo se oženio nakon nekoliko godina, a ona je to jako teško podnijela.

 

"Imala je nesrećno detinjstvo i sama je ušla u jednako nesrećan brak", kaže Džunior.

 

Princeza Dajana je bila "idealna djevojka za princa Čarlsa" u to doba. Bila je ćerka engleskog grofa, imala je 19 godina i nije imala dečka prije princa, piše Index.hr.

 

Iako se početak njihovog braka činio kao bajka, princeza je kasnije sama priznala da je to bio pakao od prvog dana i da je tokom prvih godina života s Čarlsom oboljela od bulimije i depresije. Nekoliko puta je pokušala i da se ubije.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.