Vijesti

Porodila se najmlađa sestra Kardašijan

Kajli Džener i reper Trevis Skot postali su roditelji jedne zdrave djevojčice.

 

Beba je došla na svijet 1. februara, a javnost je tek poslije nekoliko dana saznala za to. Mlada mama nakon deveti mjeseci izolacije objavila je post, ali i video koji je, za sada, pogledalo 57 miliona ljudi. Izgleda su njeno ćutanje i izolacija bili najbolji marketinški trik iako smo od porodice Kardašijan naučili da sve rade pred očima javnosti.

 

Kajli je kao rijaliti zvijezda, najmlađa u porodici Kardašijan, poželjela da trudnoću iznese mimo javnosti.

 

Željela je da se temeljno spremi za ulogu svog života, sama, bez pritisaka i u krugu porodice.

 

"Nisam željela da dijelim svoju trudnoću sa cijelim svijetom. Znala sam da moram da se pripremim za ovu životnu ulogu na najpozitivniji, zdrav način, bez stresa", bilo je prvo što je otkrila u svom postu u kome je rekla i da je kraj medijskoj izolaciji, da se porodila i da su i ona i beba dobro.

 

"Znala sam da će moja beba da osjeća svaku emociju i svaki stres, pa sam odlučila da uradim sve na ovaj način, za moj mali život i našu sreću", napisala je.

 

Mladi roditelji još nisu saopštili ime bebe, tako da je to sasvim sigurno naredna tema o kojoj će američki mediji nagađati.

 

Uslijedile su čestitke sa svih strana, i novopečenim roditeljima, ali i svim članovima porodice.

 

A uslijedile su i nove objave za kojima je svijet poludio. Kao da su mjeseci ćutanja, sada izazavali dodatnu pažnju i znatiželju podjejdnako i medija, ali i njenih pratilaca i obožavaoca.

 

Video koji je objavila svom drugom stanju za deset sati pogledalo je 36 miliona ljudi. A snimak na njenom jutjubu kanalu koji je posvetila ćerkići, ali se prisjetila i kako je bilo kada se ona rodila više od 19 miliona.

 

Izgleda da se medijska izolacija isplatila, ako je suditi po inetersovanju koje sada vlada.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.