Vijesti

Ana i Rasta izmislili razvod zbog marketinga?

Muzički par Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta početkom novembra prošle godine javno su objelodanili da je njihovom braku nakon godinu i po dana došao kraj.

 

Međutim, i poslije gotovo tri mjeseca, razvod još uvijek nije dobio sudski epilog, zbog čega se spekuliše da je sve samo dio marketinškog poteza.

 

Iako se navodno sporazumno razvode, što bi cijeli proces na sudu trebalo da ubrza, Ani i Rasti se očito ne žuri, što je potvrdio i njihov advokat Borivoje Borović.

 

"Potpisan je sporazum, koji još uvek nije potvrđen na sudu, kao što treba. Bio sam u inostranstvu, ne znam tačno šta se dešava, zasad je to sve. Znam samo da oni sarađuju i da su u dobrim odnosima", rekao je advokat za "Republiku".

 

Rasta je samo nekoliko dana po objavi razvoda, 12. novembra, pričao najljepše priče o navodno bivšoj. Na pitanja novinara na koga dijete liči, imao je odgovore kao da je i dalje u braku sa Anom.

 

"Ne volim da to pominjem i da govorim o tome jer se Ana ljuti. Lakše mi je da kažem da ćerkica liči na nju, ali da budem objektivan, zaista su svi rekli da liči na mene i da je moj klon. Naravno, meni je drago zbog toga", pričao je Rasta.

 

Inače, supružnici su u novembru prvo na Instagram profilima objavili odvojena saopštenja sličnog sadržaja u kojima oboje ističu da im je na prvom mjestu ćerka Tara, a zatim poručili da jedno o drugom nikada lošu riječ neće reći, što je, najblaže rečeno, čudno za dvoje ljudi koji se naprasno rastaju.

 

Pjevačica, uprkos priči o razvodu, već 27. novembra na svom Instagram nalogu podijelila je Rastin spot za njegovu novu pjesmu "Noći nemirne".

 

Čak i najavljuju zajednički koncert u Skoplju.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.