Vijesti

Kako izgleda život Breda Pita nakon razvoda?

 

Za Breda Pita protekla godina je bila izuzetno bolna. Razdvojenost od djece teško mu pada, a iako se posvetio karijeri i poboljšanju svog života još uvijek nije istinski srećan. Evo kako izgleda njegov život nakon razvoda od Anđeline Džoli.

Dok smo kroz proteklih 14 mjeseci, koliko je prošlo od razvoda slavnog glumačkog para, Anđelinu Džoli često mogli da vidimo u društvu djece, koju je nerijetko znala da povede i na crveni tepih, njenog bivšeg partnera Breda Pita rijetko viđamo s nasljednicima.

Razlog tome je što bivši supružnici još nisu službeno riješili starateljstvo, a iako žive u istoj četvrti u Los Anđelesu udaljeni tek pet minuta jedno od drugoga, itekako izbjegavaju bliske susrete.

Izvor blizak slavnom glumcu za strane medije je otkrio kada i kako tačno Bred viđa svoju djecu.

"U toj 'predaji' djece nikad ne učestvuju Bred ili Anđelina, uvijek to obavljaju tjelohranitelji ili dadilje. Isto tako, Bred ne izlazi mnogo s djecom, već se bolje osjeća kod kuće. Voli sve da drži pod kontrolom i na sigurnom", rekao je izvor za Us Weekly.

Ali odluka da više vremena provodi u kući ne odnosi se samo na vrijeme provedeno s djecom. To je njegova nova životna filozofija nakon razvoda.

"On sada živi miran život i dosta vremena provodi u svom domu. To je njegovo utočište i u njemu pronalazi mir. Zbog toga često renovira u i oko kuće i stalno nešto mijenja", priča dalje izvor i dodaje da sem toga 54-godišnji holivudski zavodnik redovno pohađa terapiju za odvikavanje od alkohola na koju se obavezao.

"Bred odlazi na terapiju svake nedelje, a najviše se orijentiše na nova učenja i spoznaje kako postati bolji čovjek i otac", otkriva neimenovani izvor, prenosi Tportal.hr.

Uprkos tome što starateljstvo još nije zakonski određeno, 16-godišnji Medoks, 14-godišnji Paks, 12-godišnja Zahara, 11-godišnja Šajlo i 9-godišnji blizanci Noks i Vivijen najviše vremena provode upravo s majkom, što ujedno rastužuje njihovog oca.

"On viđa djecu nekoliko puta nedjeljno, ali volio bi da mnogo više vremena provodi s njima", zaključio je izvor i dodao da glumac svoje slobodno vrijeme najčešće provodi u muzejima, galerijama ili na koncertima. 

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.