Vijesti

Tejlor Svift kupila kuću trudnoj obožavateljici

Pop zvijezda Tejlor Svift napravila je potez vrijedan divljenja kada je obožavateljici Stefani odlučila kupiti kuću. Stefani je u osmom mjesecu trudnoće, nedavno je ostala bez doma, a u isto vrijeme njen je partner izgubio posao.

Sretnu vijest Stefani je saznala u backstageu nakon koncerta njene omiljene pjevačice u Manchesteru i to je odmah objavila na aplikaciji The Swift, koju je lani pokrenula upravo Taylor Swift.

“Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam mjeseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem je stanu zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve – napisala je Stephanie čija je majka kontaktirala Tejlor i zamolila je za pomoć, No, niko se nije nadao da će pjevačica svojoj obožavateljici kupiti kuću.

"Odlučila sam ti pomoći kupiti kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu",  rekla joj je Tejlor u garderobi, a Stefani jednostavno nije mogla vjerovati. Ovo nije prvi put da Svift pomaže svojim obožavateljima.

Već godinama svojim najvećim fanovima šalje čestitke za Božić, nekima je plaćala stipendije za školovanje, a pomagala je i u troškovima bolničkog liječenja.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.