Vijesti

Naomi Kembl u nikad boljem odnosu sa majkom

Naomi Kembel koja je na ceremoniju uručenja Britanskih modnih nagrada došla sa majkom Valeri Moris. Djelovale su blisko, zanosno i otmjeno. A njihova priča je sve samo ne to.

Danas gdje god da se pojave zajedno svi pričaju o mami modne zvezde koja je Naomi rodila sa 19 godina. A od tada mnogo je godina prošlo i svašta se izdešavalo dok je manekenka Naomi Kempbel prihvatila svoju majku Valeri Moris.

Nekadašnja plesačica je definitivni krivac za zanosnu jlepotu najpoznatije pantere svejtske modne scene. Pošto je rodila kao veoma mlada, nakon porođaja je dete ostavila kod rođaka.

Željela je da se izbori za bolji život za obe, ali je Naomi odrasla smatrajući da ju je majka napustila.

"Preuzela sam odgovornost za stvari koje sam učinila, duboko žalim zbog svega. Posramljena sam i boli me ono što sam učinila jer znam koliko sam je povrijedila", priznala je svojevremeno Valeri.

Dodatno ih je zbližila Valerina borba sa rakom dojke. Kada joj je pre osam godina dijagnostikovana bolest to je sve promijenilo.

"Imala sam mastektomiju desne dojke. Moja ćerka je tada bila nevjerovatna. Uprkos strahu, bila je jaka kao stena. Radila je negdje u Aziji kada je moja sestra nazvala da joj kaže da imam rak. Sve je ostavila da bi bila pored mene. Mislim da je prolazila kroz suđenje sa jednim od svojih bivših zaposlenih i nedavno je izgubila blisku prijateljicu zbog raka dojke. Sve je stavila na stranu da bi bila sa mnom kada mi je najviše trebala", rekla je Valeri.

Majka nije uvijek odobravala sve Naomine izbore.

"Nismo se uvijek slagale. Nisam uvek odobravala neke od stvari koje je redila. Imale smo veliku svađu zbog Madonine knjige (Naomi je navodno platila 100.000 funti da bis e pojavila u Madoninoj knjizi "Seks"), jer nisam mislila da joj je neophodno da radi nešto tako seksualno eksplicitno. Imala sam svoje mišljenje i od drugim aspektima njenog života. Ne plašim se da joj kažem kada griješi. Kada se to desi, jako se posvađamo i možda neka od nas dvije spusti slušalicu. Ne kažem da je svetica. Znam da ima oštar jezik i eksplozivan temperament, ali u njoj nema ni trunke nečega zlog. Ona kao i ja pukne u trenutku, ali kada se završi, zaboravljeno je. Nije loša. Čak i kada je Džodi Kid nazvala jebe... čudovištem, Naomi to nije primila k srcu", objasnila je Valeri.

Manekenka nikad nije upoznala svog oca koji je Valeri ostavio kad je bila u poodmakloj trudnoći. O njemu se zan da je jamajčanskog porekla, ali ništa više od toga. Iako se o Naomi stalno govori kao o "super ljepotici", u javnosti je poznata po svojim mnogobrojnim ispadima, bijesu, nekontrolisanim reakcijama prema svom osoblju i incidentima sa alkoholom i drogama. Ipak, sve ove godine ona je u vrhu svjetskog modelinga i sigurno korača utabanom stazom.

©2021 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.