Vijesti

Ovim ženama ide sve od ruke, a najviše da uživaju

One su rođene da uživaju, a i da im sve ide od ruke. Od njih treba učiti, a to je pravo uživanje kada posmatrate žene rođene u znaku Bika.

 

Žene u znaku Bika su rođeni hedonisti, degustatori, osjetljivi na sve slatke ukuse života. Od jednog Bika ćete najbolje naučiti kako da se opustite i kako da svaki dio tijela nasladite blagodatima zemlje.

 

Zbog ovih osobina Bik je najbolji domaćin od svih znakova Zodijaka, jer ko će vas bolje ugostiti od onoga ko i sam umije da uživa. Bik će vas dočekati raširenih ruku, nahraniti, napojiti i vrlo rado će vam praviti društvo.

 

Kod njega u kući uvijek ima kolača, domaćeg vina i raznih đakonija.

 

Muškarac rođen u ovom znaku je prava dobričina, obično mirne naravi. Veoma voli atmosferu doma i uživa u njemu. Pravi porodičan tip. Umije da bude tvrdoglav, a često i lijen, ali on uvijek obezbijedi svoju porodicu materijalno.

 

Kad se zaljubi, otkriva ga širok osmjeh koji ne skida s lica danima. U stanju je dugo da se udvara, dok ne osvoji ženu koja mu se dopada, a kada je osvoji, bude još srećniji jer on živi za ljubav.

 

Tačno zna šta hoće i šta ga čini srećnim. Zaljubljuje se i preko stomaka, jer mu je hrana najveća ljubav. Odan, požrtvovan, iskren i jako ljubomoran. Bik umije da bude jako tolerantan i spor, ali ako se naljuti… zapamtićete taj vulkan!

 

Obično su crne kose, očiju i puti, uvijek lijepih krupnijih zuba i širokog osmjeha. Često imaju problem s kilažom, što nije čudno za ovakvog sladokusca.

 

Žena u ovom znaku je uvijek ženstvena, nekako uvijek sa zanosnim oblinama. Čak i kad je mršava, ona ima tijelo kao pješčani sat. Najljepše žene svijeta su rođene u ovom znaku, jer energija Bika u ženskom obliku je prava ženska energija. Ona nije koketa, ona je zavodnica. Nema muškarca na planeti koji može odoljeti njenim čarima.

©2019 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.