Oglasi

"SVE PET" TESLIĆ

ZA BRIGU O VAŠIM KUĆNIM LJUBIMCIMA I DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA, PRESTAVLJAMO VAM NOVOOTVORENU VETERINARSKU AMBULANTU "SVE PET" TESLIĆ.

DOO VETERINARSKA AMBULANTA "SVE PET" NALAZI SE U ULICI KRALJA PETRA 1 U TESLIĆU KOD KOMUNALNOG PREDUZEĆA RAD.
kONTAKT TELEFON: 065 648 052 ; POTRAŽITE NAS I NA FB. STRANICI VETERINARSKA AMBULANTA "SVE PET".

POVODOM OTVORENJA NOVE VETERINARSKE AMBULANTE SA APOTEKOM "SVE PET" U VAŠEM GRADU AKCIJA OD 15. - 30. APRILA POKLANJAMO VAM  PRVI BESPLATAN PREGLED, BESPLATNO TRETIRANJE VAŠEG LJUBIMCA PROTIV UNUTARNJIH GLISTA, TRAKAVICA, PROTOZA, GIJARDIJA I VANJSKIH PARAZITA, MUHA, KRPELJA, UŠNIH ŠUGARACA.

U VETERINARSKOJ AMBULANTI "SVE PET" RADIMO I PREGLEDE MESA NA TRIHINELU. I ONO ŠTO JE POSEBNO KOD NAS U VETERINARSKOJ AMBULANTI "SVE PET" JE SALON ZA KUĆNE LJUBIMCE: ŠIŠANJE I KUPANJE VAŠIH KUĆNIH LJUBIMACA OD SADA U VETERINARSKOJ AMBULANTI "SVE PET"
065 648 052

SANITARAC VLASENICA

Na  osnovu  postignutog  sporazuma  sa  nadležnim  organima  Opštine  Teslić, preduzeće „Sanitarac“ doo Vlasenica će izvršiti sistematsku deratizaciju na području opštine.  
Deratizacijom će biti obuhvaćena: 
-  Opštinski objekti
-  Zdravstvene ustanove 
-  Predškolske ustanove 
-  Školske ustanove 
-  Vjerske ustanove 
-  Zelene površine 
-  Кanalizaciona mreža 
-  Otvoreni i zatvoreni kanali 
-  Deponije smeća  
-  Javna preduzeća 
-  Privatna Domaćinstva 
-  Stambeni fond 
-  Dioničarska društva 
-  Privatna preduzeća 
-  Ugostiteljske, trgovinske i zanatske radnje 
 
Mole se građani da omoguće nesmetan pristup i rad stručnim ekipama na terenu i na taj način daju svoj doprinos akciji.  Akcija traje u periodu od 08.04.2019.-20.04.2019.  
Za sve informacije, obratiti se na telefon 056 736 406 „Sanitarac“ doo Vlasenica.
 

OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST

 

IZMJENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA U SUBOTU 20. APRILA ZBOG BICIKLISTIČKE TRKE BEOGRAD – BANJALUKA

 

Obavještava se javnost da će dana 20.04.2019. godine (subota) doći do povremene zabrane kretanja vozila i potpune zabrane parkiranja vozila u ulicama: Karađorđeva, Krajiška, Omladinska, Petra Jokića i Braće Krstića, kao i dio magistralnog puta M-4 od Vrela do raskrsnice na Margiti u periodu od 15:00 do 18:00 časova, te potpune zabrane kretanja i parkiranja vozila u dijelu ulice Prvog Krajiškog Korpusa (od skretanja prema Srednjoškolskom centru do skretanja prema parkingu iza Marketa „Bingo“) u periodu od 08:00 do 20:00 časova, kao i potpuna zabrana kretanja teretnih vozila i autobusa u Karađorđevoj ulici u periodu od 08:00 do 20:00 časova, a sve zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka.

 

Alternativni putni pravci za učesnike u saobraćaju na koje se odnosi gore navedene zabrane su ulicama Aleksandra Rajkovića i Kralja Petra Prvog (teretna vozila i autobusi), te nekategorisani put Lanara – Barići (izlaz na ulicu Svetog Save).

 

ODJELJENJE ZA STAMBENO-KOMUNALNE POSLOVE

 

OPŠTINSKA UPRAVA TESLIĆ

 

SNIŽENJE MEPROMEX

 S N I Ž E N J E -20% 🚫

Tepisi predstavljaju nezaobilazni element u uređenju enterijera i predstavljaju mnogo više od udobne i tople podne obloge. Pažljivo odabran tepih, Vašem domu pružit će individualnost i dati mu lični pečat 
Tepih je ukras svakog doma, te smo tim povodom iz ponude izdvojili za Vas neke od tepiha po 🔥Super snizenoj cijeni od -20%🔥

📍Posjetite nas u TC Mepromex Tešanjka 》odjel kućnog tekstila《i izaberite Vaš idealan tepih.

AGRO GANJGO JELAH - POSLOVNI PROSTOR

U okviru agro vrtnog centra Agro Ganjgo izdaje se poslovni prostor veličine 140 kvadrata plus dodatna kancelarija uz to i slobodno korištenje našeg skladišta, nas centar ima preko 50 parking mjesta, prednost imaju marketi prehrane.

Kontakt osoba za poslovni prostor :Ibrahim Ganjgo 062/458-862

©2019 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.