Vijesti

 

Stihove pjesme "Zidovi", folk pjevačica Dara Bubamara otpjevala je prije više od deset godina, a isti su se našli na izložbi "Ženske priče" u Salonu Muzeja savremene umetnosti. Stihovi ove pjesme kao inspiracija poslužili su mladoj umjetnici Nadeždi Kirćanski, koja je iskoristila njenu pjesmu.

Pjevačica Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

​BANJALUKA - Dodjela muzičkih nagrada "Oskar popularnosti" , koja je održana sinoć u punoj dvorani “Borik” u Banjaluci, protekla je u znaku brojnih muzičkih zvijezda iz regiona i dobre zabave uz koju je mnogobrojna publika imala priliku da uživa.

​Jelena Karleuša je zbog medijskog linča donijela šokantnu odluku. Naime, na njenom Instagram profilu osvanula je nova objava.

 

"Sve navodne izjave u medijima od strane Jelene Karleuše, Duška Tošića ili članova njihove porodice apsolutna su izmišljotina. Svi navodi u medijima, a tiču se para Karleuša - Tošić dio su novinarskog nagađanja. Jelena je duboko pogođena i povrijeđena surovim medijskim linčom, kršenjem njenih ljudskih prava, prava na istinu i fer plej borbu. Zbog toga do daljnjeg neće komunicirati s medijima. Hvala svima na razumijevanju", saopšteno je iz njenog PR tima.

Podsjećamo, pjevačica se našla u centru seks-skandala kada su gole fotografije, eksplicitni snimci i prepiske s bh. fudbalerom Ognjenom Vranješom dospjeli u javnost.

Pjevačica je odmah demantovala sporni materijal, ističući da je u pitanju montaža te da zna da se iza svega nalazi grupa ljudi koja želi nauditi njoj i njenoj porodici.

©2019 “MOMČILOVIĆ – STUDIO M” d.o.o. Sva prava zadržana.