O nama

Radio“STUDIO M” od Juna 1998 godine sa uspjehom emituje muzičko – komercijalni program, na frekvencijama FM 93,00 MHz (Dobojska regija) FM 100,70 MHz (Banjalučka regija); putem interneta  http://188.40.62.20:8014  – 24 sata dnevno.

Imajući u vidu da je svijet marketinga i reklame svijet ideja, Radio “STUDIO M” ima ideje i spremni smo ih podjeliti sa Vama. Mi smo fleksibilni, naše cijene su niže u odnosu na konkurenciju, uz garanciju  da će reklame biti emitovane kako je dogovoreno. Mi smo tu da Vam pomognemo da zadovoljite potrebe svojih klijenata za kontinuiranim prisustvom u svijesti slušalaca i potrošača i njihovom informisanošću o proizvodu koji nudite. Naša marketing služba garantuje Vam da će Vaše reklame biti kvalitetno i profesionalno producirane kao i da će biti praćeni pozitivni efekti emitovanih reklama.

Radio “STUDIO M” Vas poziva na poslovnu saradnju. Brojni auditorijum koji prati naš muzičko – komercijalni program garancija je da će te razviti prepoznatljiv lik Vaše firme i proizvoda koji nudite kao i doći u poslovni odnos sa Vama.

Iskreno se nadamo i radujemo budućoj saradnji.

2 Responses to O nama

  1. milos.miladic napisao:

    bravo

Odgovori