Humanitarni trening “Srcem za Sofiju”

BANJALUKA – Na Gradskom stadionu u Banjaluci u subotu, 25. marta, sa početkom u 17 časova, biće održan humanitarni trening u sklopu akcije “Srcem za Sofiju”.

Na ulazu u stadion biće postavljena kutija za dobrotvorne priloge koji će biti uplaćen na žiro račun za liječenje trogodišnje Sofije Mićević.

“Patike, sportska garderoba, peškir, voda i svi na stadion, da treniramo zajedno, ko ne želi da trenira, trening će moći da posmatra sa tribine. Sofija nas treba!”, poruka je organizatora.

Trogodišnjoj djevojčici Sofiji Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, hitno je potrebna pomoć dobrih ljudi za dalje liječenje koje je jedino moguće u Americi.

Nakon što su iscrpljene sve mogućnosti za dalje liječenje na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta Srbije “Dr Vukan Čupić”, jedino preostalo rješenje je liječenje metodom primjene T-ćelija, nakon čega slijedi nova transplantacija. Ova metoda liječenja se može sprovesti samo u Americi.

Klinika “Jons Hopkins Medicine International” u Baltimoru je jedina koja zasad predstavlja spas za Sofiju, gdje joj za prvi dio liječenja treba 270.000 dolara.

Žiro računi

Svi koji žele i mogu pomoći maloj Sofiji Mićević to mogu učiniti putem uplata na sljedeće žiro račune:

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

SWIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi”

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Odgovori